Eigen accommodatie!

Tekenen

Eindelijk, onze droom komt uit!! Wij mogen ons per 1 oktober 2015 eigenaar noemen van ons eigen Hippisch Centrum, wat wij Sportstal 'Het Podium' zullen noemen! De naam is ontstaan vanwege de theaterachtergrond van Roy en de sportmentaliteit die wij willen uitstralen: een podiumplaats willen behalen!

Wie wat waar en hoe??

Samen met mijn grote liefde Roy Kullick, de hulp van zijn ouders Anky en Ruud Kullick (horeca) en mijn vader Coen van der Meer (adviseur) gaan wij deze sportstal runnen in Starnmeer, een mooi dorpje tussen Zaandam en Alkmaar.

We hebben straks de beschikking over álle denkbare faciliteiten en méér:

Binnenbak 25x65m
Binnenbak 20x40m

Buitenbaan 20x60m

Indoor longeer/jonge-paardenbaan
Twee indoor paddocks
Indoor aquawalker
Overdekte stapmolen

59 stallen, grotendeels extra ruim (3x4)
Outdoor paddocks
Weilanden
Ruim parkeerterrein
Mooie foyer met bar en keuken
Meerdere appartementen
Sportschool
Praktijkruimtes voor diverse personen (fysio's, therapeuten, coaches)
Een woonboerderij voor onszelf

Alle faciliteiten zijn bovendien onder één en hetzelfde dak, dus nooit meer nat regenen!

Wij hopen rond 1 december onze deuren te openen voor onze klanten! Dus ben je op zoek naar een luxe stal met álle mogelijke faciliteiten om je sport optimaal te bedrijven, waar bovendien paardenwelzijn zeer hoog in het vaandel zal staan (veel beweging, slowfeeders (ook in de paddocks), onbeperkt ruwvoer en stro, rust in de stallen, een zeer constant management en oog voor de behoeftes van het individuele paard) kom dan zeker bij ons kijken!

Wij zullen een positieve sfeer creëeren, waar samenwerking, elkaar ondersteunen en versterken, gezelligheid, sportiviteit, ontwikkeling en vernieuwing belangrijke aspecten zullen zijn! 

De sportstal zal een totaalconcept gaan bieden: pensionstalling, instructie tot Grand Prix niveau (eigen instructeur ook welkom), fitness/kickboks/bootcamp-trainingen in onze eigen sportschool olv een Personal Trainer, vele clinics, workshops, trainingsweekenden/weken, informatieve avonden etc. Wij willen leren en ontwikkelen! Bovendien zullen een aantal aanvullende professionals een vaste plek krijgen op ons bedrijf: een houding en zitcoach/ oefentherapeut, een paardenfysiotherapeut, een personal trainer, een sportpsycholoog. Wij staan open voor allerlei samenwerkingen. Schroom niet met ons in gesprek te gaan als je denkt van toegevoegde waarde te kunnen zijn!

Hou deze website in de gaten voor updates! Tzt zal er ook een eigen website voor 'Het Podium' online gaan.